SOLUTII COMPLETE IN INSTALATII SI ENERGII REGENERABILE

SC Ladaniore SRL, a luat fiinta in anul 2003 urmand apoi sa aiba un parcurs activ pana in prezent in diverse domenii tehnice, inregistrand in tot acest timp numeroase succese pe plan economic si profesional.

Incepand cu anul 2005, compania si-a axat activitatea in importul, comercializarea si implementarea de sisteme alternative de incalzire, climatizare si proiectare in diverse domenii.

Ladaniore va ofera posibilitatea de a achizitiona un sistem complet de incalzire-racire ecologica (alternativa actuala si pentru viitor la sistemele actuale bazate pe gaz, curent, lemne sau petrol), cu subansambluri de calitate proiectate si fabricate de companii de renume din U.E. si din alte parti ale lumii.

Datorita profesionalismului personalului, societatea a reusit sa devina un partener de incredere si distribuitor autorizat pentru marci de renume precum REHAU.


Detalii despre datele de inregistrare la Registrul Comertului, contul bancar:

SC LADANIORE SRL


Sediu social: Str. Ionel Fernic, nr. 9, bl. B1, ap. 7, Galati, jud. Galati
Nr. ord. reg. comp./an: J17/574/2003
C.I.F.: RO15387364
Cont: RO35BRDE180SV06272361800
Banca Romana de Dezvoltare - BRD - GSC Galati

Pompe de caldura Galati, panouri solare Galati, incalzire in pardoseala Galati, instalatii sanitare, proiectare instalatii sanitare Galati, sonde Galati, sistem de incalzire-racire Galati